Syksyn sää voi yllättää – yksinkertainen pukeutumisniksi avain onneen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Syksyn säätilat vaihtelevat yöpakkasista päivän 15 lämpöasteseen. Pukeutumisessa kannattaa suosia kerroksia, jotka antavat viileällä ilmalla lämpöä, mutta joita vähentämällä on helppo saada oloa kevyemmäksi lämpimän auringonpaisteen syleillessä.

Aloita pukeutuminen suhteellisen tiukasti istuvasta pohjakerroksesta ja valitse vaatteita, joita voidaan lisätä asukokonaisuuteen ja pitämään lämpimänä. Talvitakkeja ei vielä tarvita, mutta trenssit, neuletakit, bleiserit, ponchot ja suuret huivit tuovat kaivattua lämpöä kalseisiin aamuihin. Vedenpitävä parka sopii erinomaisesti suomalaisiin sääolosuhteiisiin.

Kerrospukeutumisella voi kokeilla monia erilaisia ​​yhdistelmiä, kuten kevyen takin pukemista puseron, kauluspaidan tai pitkän neuletakin päälle tai tyylikkäästi istuvaa takkia paidan tai topin päälle. Shortseja ja hameita voi käyttää edelleen sukkahousujen kanssa. Syksyllä on tärkeää pitää jalat ja varpaat kuivina sekä lämpöisinä. Kannattaa panostaa vedenpitäviin kenkiin. Olennaisia ​​syksyn asusteita ovat myös käsineet, hatut ja ehdottomasti huivit.

https://www.instagram.com/p/CiVWXRvtxuR/