Hämmentävä kohu – sylkäisikö Harry Styles Chris Pinen päälle?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijänä parhaiten tunnetun Olivia Wilden ohjaama jännityselokuva Don’t Worry Darling saa ensi-iltansa 23. syyskuuta. Elokuvan ympärillä on jo etukäteen vellonut erikoisiakin kohuja. Sen ohjaajan ja näyttelijöiden huhutaan tulleen huonosti toimeen keskenään Venetsian elokuvajuhlilla.

Elokuvan ensi-iltanäytöksessä kuvatulla viraalivideolla nähdään hetki, jossa näyttelijä-muusikko Harry Stylesin väitetään sylkevän vastanäyttelijänsä Chris Pinen päälle. Videolla Styles kumartuu Pineä kohti, joka jää tuijottamaan syliinsä ja nauramaan itsekseen. Someanalyyseistä huolimatta Pinen edustaja kiisti väitteet sylkemisestä.

Huhut Stylesin ja Pinen kylmistä väleistä lähtivät liikkeelle jo aiemmin pressitilaisuudessa. Pressitilaisuudessa Styles hehkutti Vox-sivuston mukaan elokuvan ”tuntuvan oikealta elokuvalta”. Pine näytti reagoivan kommenttiin haastattelussa tuijottamalla eteenpäin tyhjä katse silmillään.

Myös elokuvan ohjanneen Wildenja pääroolia näyttelvän Florence Pughin välien on huhuttu olleen viileät. Pughia ja Wildeä ei nähty ensi-illassa kertaakaan toistensa läheisyydessä. Variety-lehden toimittaja Ramin Setoodeh ihmetteli, miksi Pugh ei suostunut katsomaan ohjaajaa silmiin kertaakaan elokuvan saamien neliminuuttisten aplodien aikana.