Kalastaja ikuisti hurjan hetken – vedestä nousi sähisevä alligaattori

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luonnossa liikkuvat voivat päätyä odottamattomiin ja pelottaviinkin kohtaamisiin villieläinten kanssa. Yhdysvaltojen Floridassa rämeikössä liikkuessa on syytä olla varuillaan esimerkikis alligaattorien varalta.

Yksin kalastamassa ollut 19-vuoias Jeffrey Skovran pääyi taannoin hurjaan tilanteeseen. Vedestä nousi rantaan sähisevä alligaattori. Pakoon juoksemisen sijaan Skovran päätyi ikuistamaan näyn videolle.

Skovranin mukaan hän on kohdannu alligaattoreita aikaisemminkin, joten hän osasi pysytellä rauhallisena. Kalastajan mukaan alligaattori oli naaras joka todennäköisesti vain suojeli poikasiaan. Skovran onnistui välttymään todelliseen hengenvaaraan joutumiselta kävelemällä hitaasti pois paikalta.