Paulina Gretzky kääntää katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun kanadalaisen jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn kuvankaunis mallitytär Paulina Gretzky nousi jo vuosikymmen sitten suureen somesuosioon isänsä vanavedessä. Vaaleahiuksinen mallikaunotar on poseerannut aikoinaan runsaasti myös lehtien palstoilla.

Tällä kertaa Paulina Gretzky keikistelee tyylikkäänä rantamaisemissa, jossa hänellä on yllään valkoiset biksut. Puun siimeksessä seisova kaunotar sopisi vaikka malliuralle, jos rahan tarvetta joskus sattuisi tulemaan.

Urheilun supertähden tytär Paulina Gretzky on tullut tunnetuksi myös laulajana ja mallina. Aikoinaan hän sai rohkeiden somekuviensa ansiosta myös elokuvaroolin, sillä hänet nähtiin opiskelijan roolissa Adam Sandlerin tähdittämässä Grown Ups -menestyskomedian jatko-osassa.