Sara Underwood herutteli luonnon helmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu mallikaunotar Sara Jean Underwood tunnetaan Playboy-lehden sivuilta ja sosiaalisen median kuvistaan. Vuoden 2007 Playmate on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana.

Estottomasti usein poseeraava Sara on nyt kuvattu nauttimassa luonnon helmassa biksuissa, eli tällä kertaa kaunotar on saanut hieman vaatetta ylleen.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.