Tubetähti Roni Back kirjoitti kirjan – kertoo tarinansa matkasta somen huipulle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tiesitkö, että suomalaisten somettajien suosikkimies Roni Back on pitänyt säntillistä päiväkirjaa? Nyt tiedät ja sinulla on myös mahdollisuus päästä kurkkaamaan päiväkirjan merkintöjä. Back on koonnut teoksen, jossa käydään läpi miehen matkaa sosiaalisen median seuratuimpien henkilöiden joukkoon.

Uusi kirja esittelee Suomituben suurnimen matkaa kohti menestystä. Mies on tubettanut kymmenen vuotta ja hänellä on tällä hetkellä 600.000 seuraajaa. Hän on suosittu sisällöntuottaja, mutta vaikuttaja-nimitystä hän karttaa.

– Jos haluaisin olla Suomen paras vaikuttaja, hakisin mukaan politiikkaan. Ajattelen mieluummin olevani sisällöntuottaja, joka haluaa tuottaa hyvää mieltä mahdollisimman monelle, Back sanoo.

Matkani somen huipulle -niminen kirja ilmestyy 6. lokakuuta, ja se on saatavana myös sähkö- ja äänikirjana, jonka Back itse lukee. Kirjaan on koottu Backin uratarina 10 vuoden ajalta. Kirja reflektoi rehellisesti hänen poikkeuksellisen menestyksekästä uraansa, joka ei kuitenkaan ole tullut ilmaiseksi.