Demi Rose pukeutui läpinäkyvään harsoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaissyntyinen Demi Rose ryhtyi taannoin rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Rohkeita poseerauksia rakastava Demi on viime aikoina nähty useasti poseeraamassa hyvin niukoissa asuissa, eikä tee nytkään poikkeusta. Kohukaunotar keikistelee nimittäin parhaillaan asussa, joka on käytännössä läpinäkyvä. Kriittiset paikat on peitetty vain niukoilla koristeluilla.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.