Hämmentävä tempaus: DJ esiintyi varjoliitäessään Alppien yllä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat DJ:t esiintyvät pääasiassa yökerhojen hämärässä valaistuksessa, mutta brittiläinen DJ Suat on toista maata. Hän on erikoistunut DJ-keikkoihin epätavallisissa paikoissa, kunten ruokakaupoissa, kirjastoissa, ravintoloissa ja jopa Buckinghamin palatsissa.

Tuoreella videolla DJ Suat nähdään esiintymässä tähänastisen uransa mahdollisesti äärimmäisellä tavalla. Hän lensi varjoliitimen kyydissä Sveitsin Alppien yläpuolella. Suatin mukana oli Pioneerin toimiva DJ-laitteisto ja mikrofoni.

DJ Suatin mukaan hänen tavoitteenaan on mullistaa tapa, jolla elektronista musiikkia esintetään. Hän haluaa olla maailman ensimmäinen extreme-urheileva DJ. Mies on aikaisemmin esiintynyt muun muassa uima-altaissa, veneillessään ja polkupyörän päällä.