Kirjapaljastus: Victoria Beckham juhli sammumispisteessä ilman alushousuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Posh Spice, nykyinen 48-vuotias muotisuunnittelija Victoria Beckham, nukahti illalliselle ilman housuja tyylikkäässä ravintolassa samana päivänä, kun Spice Girls solmi levytyssopimuksen Virgin Recordsin kanssa vuonna 1995.

Melanie C. Mel kertoo uudessa omaelämäkerrassaan Who I Am 90-luvun tyttöyhtyeen villistä taksimatkasta Länsi-Lontoossa levytyssopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Levytyssopimuksen solmiminen oli merkittävä etappi yhtyeelle, joka myi sittemmin yli 100 miljoonaa levyä.

– Kun saavuimme, taksi oli hurjassa kunnossa, siellä oli huulipunaa, samppanjaa ja kukkia. Jotenkin Victorian alushousut työnnettiin ulos ikkunasta…, kirjassa kerrotaan ja mainitaan manageri Simon Fullerin maksaneen taksikuskille 50 puntaa ylimääräistä siivouskulujen kattamiseen.

– Pelmahdimme tähän uskomattoman tyylikkääseen ravintolaan tupakalta ja viinalta haisten. Muut ruokailijat närkästyivät. Tässä vaiheessa Victoria oli niin humalassa, että hän nukahti melkein kasvot alaspäin illallislautaselle. Hän oli edelleen ilman housuja!