Jessica Edströmin rantaposeeraus hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä sosiaalisessa mediassa, sillä suomalaisen kurvittaren poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 290 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa usein seuraajilleen kuvia vartalostaan.

Tällä kertaa Jessica on poseerannut kameran edessä rantavedessä, jossa hän oli pukeutunut hyvin niukkaan asuun. Kuvasta tulee elävästi mieleen yksi 1980-luvun ikonisimmista poseerauksissa, jossa Samantha Fox poseerasi hieman vastaavassa asennossa rantavedessä.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.