Vilautus millien päässä – Kylie Jennerin asu ei jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tytär Kylie Jenner on herättänyt kritiikkiä elämäntyylillään. Hänen paljastettiin tehneen taannoin yksityiskoneella matkan, joka olisi taittunut melko nopeasti myös autolla. Kyseessä oli 17 minuutin lento Kalifornian Camarillosta Van Nuysiin. Autolla matka olisi taittunut noin 45 minuutissa.

Nyt Kylie on esitellyt ”toppia”, joka oli käytännössä vain pieni kangasriepu ylävartalon päällä. Se kykeni vain vaivoin peittämään rinnat ja intiimien yksityiskohtien paljastuminen oli vain millimetrien päässä. Tällaista asua tuskin Suomessa nähdään. Katso kuva tästä.

Moni on kritisoinut sosiaalisessa mediassa Jennerin tapaa matkustaa sen ympäristöä kuormittavan vaikutuksen vuoksi. Tähti on suorittanut lyhyitä matkoja yksityiskoneellaan ennenkin. Tähtien koneita seuraavan Twitter-tili Celebrity Jetsin mukaan Jenner esimerkiksi tekoi taannoin Kalifornian sisällä 12 minuutin lentomatkan.