Post Malone kaatui kivuliaan näköisesti keikalla – lavassa oli aukko

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Post Malone joutui viikonloppuna kivuliaaseen onnettomuuteen keikallaan. St. Louisissa esiintynyt tähti kaatui pahasti esiintymislavalla olleeseen aukkoon. Tilanne ikuistui viraalina levinneiksi videoiksi.

Välikohtaus tapahtui Enterprise Center -keikkapaikassa Post Malonen esiinnyttyä noin tunnin ajan. Artisti astui vahingossa lavalla olleeseen aukeamaan ja kaatui erittäin kivuliaan näköisesti. Ensihoitajat kiidättivät Post Malonen takahuoneeseen, mutta hän palasti noin 15 minuuttia myöhemmin jatkamaan esiintymistään.

Post Malone on pahoitellut tapahtunutta sosiaalisessa mediassa. Räppäri kertoo vierailleensa sairaalassa ja voivansa jatkaa kiertuetta. TMZ:n mukaan onnettomuuden aiheuttanutta aukkoa käytetään soittimien laskemiseksi pois lavalta.

Muun muassa Rockstar-hitistään tunnettu Post Malone esiintyi Suomessa vuonna 2018 Blockfest-festivaaleilla Tampereella. Tähden oli määrä esiintyä myös tänä vuonna Weekend-festivaaleilla, mutta esiintyminen peruuntui.