Tampereella vilisi maailmantähtiä – Brad Pitt, Nick Cave ja David Fincher kaupungissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tampereella liikkuneet saattoivat joutua hieraisemaan silmiään viime viikonloppuna. Hollywood-tähti Brad Pitt, muusikko Nick Cave ja elokuvaohjaaja David Fincher nimittäin tekivät kaupungissa yllätysvierailun.

Brad Pitt ja Nick Cave yllättivät yleisön Sara Hidénin taidemuseossa kuvanveistäjä Thomas Houseagon näyttelyn avajaisissa. Tähdet ovat Houseagon ystäviä, ja näyttelyssä on esillä myös Caven sekä Pittin töitä. Cave ehti vierailla Tampereella kesken käynnissä olevan kiertueensa, ja Pitt on puolestaan parhaillaan Bullet Train -elokuvan promootiokiertueella.

Tampereella vieraili myös tunnettu elokuvaohjaaja David Fincher. Ohjaaja osallistui Aamulehden mukaan näyttelyn avajaisten jälkeiseen yksityiseen illalliseen. Fincher tunnetaan muun muassa elokuvista Seitsemän, Fight Club, The Social Network ja Gone Girl.

Illallisella Fincherin, Pittin ja Caven seurassa oli myös Film Tampereen johtaja Ilkka Rahkonen, joka neuvotteli yhdysvaltalaisen Dual-elokuvan kuvaukset Tampereelle. Hän kertoi Aamulehdelle käyneensä Fincherin kanssa keskusteluja Tampereen elokuvastudiosta ja lähettäneensä osallistujille infopaketin Tampereen infrastruktuurista ja toimintatavoista.