Kim Kardashian osti 70 miljoonan dollarin ökykodin – tätä näköalaa kelpaa ihastella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähtenä ja yrittäjänä tunnetulla Kim Kardashianilla ei ole rahasta pulaa. 41-vuotiaan tähden on paljastettu ostaneen Kalifornian Malibusta todellisen ökykartanon, josta avautuvat näkymät merelle.

Kim Kardashian maksoi Malibun kalleimpiin alueisiin lukeutuvalla Encinal Bluffsilla sijaitsevasta kodista noin 70,3 miljoonaa euroa. 700 neliön talo rakennettiin vuonna 1944, mutta se remontoitiin 1990-luvulla ja jälleen vuonna 2016. Asuntokaupat olivat Dirt-sivuson mukaan Kalifornian neljänneksi hintavimmat tänä vuonna.

Kardashianin ostama kartano pitää sisällään neljä makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta ja runsaasti tilavia olohuoneita. Mukavuuksiin lukeutuvat myös muun muassa uima-allas, oma kuntosali ja takalla varustettu erillinen lisärakennus. Välimeren tyylisen kartanon edellinen omistaja oli eläkkeelle vetäytynyt ja itse Havaijille muuttanut suojarahastonhoitaja Adam Weiss.