Mikä kaunotar! Teemu Selänteelle rakennettu jenkkirauta myynnissä

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikanrautoja harrastaville ja jääkiekkofaneille on myynnissä lähes ainutlaatuinen menopeli. Ruotsalainen autovälittäjä MK Classic Cars AB on asettanut verkkoon myyntiin vuosimallin 1970 Dodge Challenger Cab 426 Hemi -auton, jonka kerrotaan kuuluneen ex-jääkiekkoilija Teemu Selänteelle.

Blocket-myyntisivustolla julkaistun ilmoituksen mukaan auto on räätälöity varta vasten Selänteelle. Kilometrejä on kertynyt mittariin 12 000. Autoharrastajana tunnetun Selänteen tiedetään omistaneen kuvausta vastaavan Dodge Challengerin.

Violetin värisen auton hintapyyntö on 1 035 000 kruunua, eli hieman alle 95 000 euroa. Hintaa on hieman laskettu alkuperäisestä 1 085 000 kruunun hintapyynnöstä. Myytävä auto sijaitsee Blocket-ilmoituksen mukaan Etelä-Ruotsin Jönköpingissä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.