Adam Levinen pettämisskandaali: Behati Prinsloo ei usko pettämiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maroon 5 -yhtyeestä ja soolourastaan tunnettu laulaja Adam Levine on noussut skandaalilehtien otsikoihin Instagram-mallien astuttua esiin suhdepaljastusten kanssa. Esimerkiksi malli Sumner Stroh kertoi TikTokissa hänellä olleen suhde Levinen kanssa noin vuoden ajan. Levine on naimississa alusvaatemalli Behati Prinsloon kanssa.

Prinsloo on nyt kommentonut kohua. Hän ei usko aviomiehensä olleen fyysisesti uskoton, vaikka onkin lähetellyt flirttailevia viestejä vieraiden naisten kanssa. Lähde kertoo Entertainment Onlinelle, että 34-vuotias malli on närkästynyt viestittelystä muille naisille, mutta hän on silti onnellisesti naimisissa Levinen kanssa ja uskoo miestään, kun hän vakuuttaa olleen fyysisellä tasolla uskollinen.

Adam Levinen kerrotaan myös olevan harmissaan perheensä satuttamisesta. Prinsloo odottaa parhaillaan kolmatta lastaan ja he ovat olleet naimisissa kahdeksan vuotta. Netissä leviää ruutukaappauksia Levinen viestittelyistä.