Nyt jo viides nainen astui esiin: ”Adam Levine viestitteli kanssani”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maroon 5 -yhtyeen laulaja Adam Levine on jäänyt kiinni viestittelystään jo viidelle eri naiselle flirttailevaan sävyyn. Hän on kommentoinut käytöstään pahoitellen ja myöntää ylittäneen rajan.

– Minusta puhutaan tällä hetkellä runsaasti ja haluan puhdistaa ilmaa. Osoitan huonoa arvostelukykyä, koska puhuin muiden kuin vaimoni kanssa flirttailevaan sävyyn, Levine kirjoitti Instagramin Tarinat-osiossa.

Viimeisin esiintullut nainen on 21-vuotias hyvinvointivaikuttaja Ashley Russell, joka lopulta varoitti Levienä flirttailusta. Ensimmäinen esiin tullut nainen oli Instagram-malli Sumner Stroh. Levinen vaimo Behati Prinsloo on loukkaantunut viestittelystä, mutta ei usko miehensä sortuneen fyysiseen syrjähyppyyn.