90 Päivää morsiamena -sarjan Debbie hotellitreffeillä – heti sänkyyn deitin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjasta tuttu Debra ”Debbie” Johnson tuli tunnetuksi realityohjelmaan osallistuneen Coltin äitinä. Nainen etsii itse seuraa ohjelman Single Life -spin offissa. Nyt hän on ilmeisesti päässyt 14 vuotta kestäneestä selibaatistaan uuden ja upean miehen kanssa.

– Olemme flirttaineet toistemme kanssa useita viikkoja. Olemme rakentaneet jännitystä tapaamiseen, Debbie kertoo 90 Päivää morsiamena -sarjassa.

– Toivon, että sulamme toistemme syliin, pidämme toisistamme kiinni, rakastumme mielettömästi, Debbie kertoo TLC-kanavalla esitetyssä jaksossa.

Kaksikko päätti tavata hotellissa. He syleilevät toisiaan kiihkeästi heti ja Tony-niminen mies kutsui Debbien huoneeseen. He kaatuivat suudellen hotellin sänkyyn kameroiden kuvatessa. Tony on kotoisin Kanadan Brittiläisestä Kolumbiasta, The Cinemaholic uutisoi.

Debbie ihastui aiemmin huijariin, joka oli naimisissa. Lopulta häntäheikki ghostasi Debbien. Sen jälkeen nainen on tapaillut muita miehiä, mutta Tony vaikuttaa aidolta ihastukselta.