Nyt se on varmaa! Rihanna Super Bowlin väliaikaesityksen tähdeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Rihanna vahvisti olevansa vuoden 2023 Super Bowlin puoliaikashow’n pääesiintyjä Yhdysvaltojen Glendalessa, Arizonassa. Nainen julkaisi Instagramiin kuvan itsestään jalkapalloa pitelemässä. Myös ottelun pääsponsori Apple Music on vahvistanut Rihannan puoliaikaesityksen.

Rihanna on aiemmin kieltäytynyt kunniasta esiintyä Super Bowlin puoliajalla. Nyt nainen on kaiketi ottanut esiitymisen kunnialla vastaan. Hän synnytti ensimmäisen lapsensa toukokuussa.

Rihanna astuu suuriin saappaisiin. Tänä vuonna puoliaikashow’ssa esiintyivät Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige ja Kendrick Lamar. Rihanna on julkaissut albumin viimeksi vuonna 2016. Super Bowl LVI järjestetään 12. helmikuuta 2023 State Farm Stadiumilla.