Gwyneth Paltrow alastomana somessa – juhlii tasavuosiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-yrittäjä Gwyneth Paltrow’n hyvinvointibrändi Goop on noussut vuosien varrella otsikoihin muun muassa naisten alapään tuoksuja muistuttavien kynttilöiden ansiosta. Tällä kertaa yrittäjä itse on juhlistanut ikäänsä poikeuksellisen näyttävästi.

Gwyneth nähdään Instagramissa poseeraamassa alastomana kuvassa, jossa hänen iholleen on mahdollisesti sivelty jotain kultamaalin kaltaista. Kuvalla näyttelijätär juhlisti tiistaina viettämäänsä 50-vuotispäivää, ja ikäisekseen hän onkin poikkeuksellisen upea.

Taannoin Gwyneth Paltrow suututti somessa kerrottuaan luksusluokan kertakäyttövaipoista. Diapér-vaippojen kerrottiin olevan vuorattu neitsytalpakan villallaa ja koristellun meripihkalla, jolla väitetään olevan tunteita puhdistavia ominaisuuksia. 12 vaipan pakkauksen kerrottiin maksavan 120 dollaria eli noin 115 euroa. Lopulta vaipat paljastuivat pr-tempaukseksi.