Jessica Alves muotoutui pysäyttävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoona euroa ulkonäköönsä käyttänyt Jessica Alves etsi pitkään itseään. Nykyisin hän elää upeana diivana Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupungissa Lontoossa. Hän myöntää, että Jessica Alvesina eläminen vaatii paljon rahaa ja aikaa ulkonäön ylläpitämiseen. Taannoin Alves ilmoitti lopettaneensa kauneusleikkaukset.

Nyt Jessica nähdään poseeraamassa näyttävästi konserttipaikat VIP-parvekkeella, jossa hän keikisteli kullanvärisessä iltapuvussa. Samalla nähdään, että Alves on nykyisin upea kaunotar, joka kääntää katseet minne meneekin.

Yhteensä 83 eri kauneusleikkauksessa käynyt Jessica Alves nousi kuuluisuuteen Ihmis-Keninä, mutta hän salasi kulisseissa elämänsä transsukupuolisena naisena. Nyt, kun hän on avoimesti tullut kaapista ulos ja toteuttaa itseään, on hän onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Hän nauttii jopa kovasta kuntorääkistä, johon Jessica ottaa rohkeasti osaa.