Sarjamurhaajan silmälasit myynnissä – hintapyyntö 150 000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pahamaineinen yhdysvaltalainen sarjamurhaaja Jeffrey Dahmer on ollut viime viikkoina tiuhaan tahtiin otsikoissa. Tämä johtuu erityisesti Netflixin kohua aiheuttaneesta tuoreesta Monster: The Jeffrey Dahmer Story -sarjasta, jossa murhaajaa esittää näyttelijä Evan Peters.

Cult Collectibles -kauppaa ylläpitävä kanadalainen Taylor James suunnittelee laittavansa rahoiksi sarjamurhaajan ajankohtaisuudella. TMZ-sivuston mukaan hänellä on myynnissä Dahmerin vankilassa käyttämät silmälasit. James kertoo myyvänsä lasit 150 000 dollarin eli noin 153 600 euron hintaan.

Taylorin mukaan hänellä on hallussaan myös muista Dahmeriin liittyviä esineitä, kuten ruokailuvälineitä, Raamattu ja perhevalokuvia. Esineet päätyivät myyntiin hänen kauppaansa Dahmerin isän taloudenhoitajan kautta.

Dahmer murhasi 17 miestä vuosina 1978-1991, kunnes hän jäi lopulta kiinni. Hänen tiedetään muun muassa syöneen uhriensa ruumiinosia. Dahmer kuoli vuonna 1994 toisen vangin pahoinpitelemänä.