Ihanan kallista! Ravintola myy koirien illallista 78 eurolla

Matkailu · Terhi Piiroinen

Jos takataskussa sattuu olemaan ylimääräistä paalua, eli rahaa, kyhnyä, massia tai fyffee, kannattaa suunnata seuraavalla lennolla Yhdysvaltojen Kaliforniaan ja siellä ihanaan San Franciscon kaupunkiin. Hippiaatteestaan tunnettu kaupunki on nykyään edistyksellisten ihmisten asuinpaikka.

Kaikilla menestyvillä ihmisillä on myös koira, jonka hyvinvointiin satsataan hurja määrä dollareita joka kuukausi. Suomessa ei työnteolla pääse rikastumaan, mutta rapakon toisella puolella se on vielä mahdollista. Nyt eräs ravintoloitsija on hoksannut hyödyntää markkinaraon rikkaiden lemmikinomistajien kohdalla. He tarjoilevat koirille luksusillallisia.

Dogue-niminen ravintola on tarkoitettu pelkästään koirille. Kolmen ruokalajin illallinen kustantaa 75 dollaria, eli noin 78 euroa. Samalla summalla saa ostettua Suomessa viikon ruoat pienelle perheelle, jos valmistaa ja kokkaa tavallset kotiruoka-ateriat itse.

– Lähestymistapani on se, että olemme kuin ihmisten ravintola. Aivan samalla tavalla kuin olisit tullut ravintolaani, mutta tähtivieraana on koirasi, Doguen omistaja Rahmi Massarweh kertoo Los Angeles Timesille.

Yksi laadukas koiranmakkara maksaa kolme euroa.