Nainen löysi lyijykynän hampurilaisen välistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Leanne Daly oli syömässä pikaruokaillallista lastensa kanssa lokakuisena maanantaina, kun hän haukkasi jotain kovaa. Hampurilaisen välissä oli lyijykynä. Se ei totisesti kuulunut Burger Kingistä ostettuun Chicken Royale hampurilaiseen pekonilla.

– Poikani ojensi minulle hampurilaiseni, haukkasin palan ja tunsin jotain outoa. Niinpä avasin purilaisen ja sieltä nousi esiin lyijykynä. lyijykynä. Ajattelin: ”Mikä helvetti se on”, koska se näytti ensin silmämeikkikynältä, Daly kertoi Liverpool Echo -sanomalehdelle.

– Soitin heti hampurilaisravintolaan ja pyysin selitystä. Kerroin, että minulla oli jotain hampurilaisissani. Kuvailin miltä se näytti ja sieltä kerrottiin sen olevan ainoastaan työntekijöiden kynä, jolla merkattiin tilauksia hampurilaisiin.

Daly ja hänen poikansa päättivät olla syömättä annoksiaan. He saivat hyvityksen. Burger Kingin tiedottaja on pahoitellut tapahtunutta ja yhtiö lupaa selvittää asian.