Grace Boorin yläosa jäi taas pieneksi – ei haittaa 1,3 miljoonaa fania

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parikymppinen Grace Boor on yksi aikakautemme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mistä naruista vetää – kirjaimellisesti.

Boor vetelee mielellään pikkuruisten biksujensa naruista. Naisen käyttämät asut ovat niin pieniä, että hänen vartalostaan ei juuri jää arvailujen varaan. Caymansaarilla lomaillessaan hän otti valokuvia faneilleen ja tuttuun tapaan biksut muistuttivat kooltaan postimerkkiä.

Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.