Koira jäi jumiin kivikasaan Merikarvialla – pelastajat käyttivät nokkelaa keinoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pulaan joutuneiden eläinten pelastaminen ei ole aina helppoa työtä. Edes lemmikkieläimet eivät ymmärrä pelastajien ohjeita ja neuvoja samalla tavalla kuin ihmiset. Silloin täytyy ottaa käyttöön toisenlaiset keinot.

Beagle-rotuinen pieni koira oli jäänyt tiistaina 11. lokakuutta jumiin kivikasaan omakotitalon pihassa Merikarvialla. Pelastuslaitos sai hälytyksen tapauksen hieman kello yhden jälkeen päivällä. Ongelmia paikalle saapuneelle palokunnan yksikölle aiheutti koiran saaminen kiinniottoetäisyyden päähän.

Beagle houkuteltiin pelastajien ulottuville lopula makkaran avulla. Tämän jälkeen makkaranhimoisen beaglen pantaan kiinnitettiin koukku, jolla eläin saatiin ujutettu turvaan kivien alta. Satakunnan kansa -lehden mukaan koira selvisi tilanteesta loukkaantumatta.