Amatööri teki golf-historiaa – jo neljä hole-in-onea tänä vuonna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Hugh Barrett on onnistunut tekemään hole-in-onen neljä kertaa tämän vuoden aikana. Ensimmäiset kolme osuivat reikään tammi-, touko- ja syyskuussa tänä vuonna. Neljäs hole-in-one osui reikään 1. lokakuuta.

Kaikki onnistumiset on tehty paikallisella Headingley Golf Clubilla. Yhden hole-in-onen todennäköisyys on yhden suhde 12.500. Neljän hole-in-onen todennäköisyys on yhden suhde 10 miljardiin.

Barretti on tehnyt koko elinaikanaan yhteensä seitsemän hole-in-onea. Hän upotti ensimmäisensä 1970-luvulla. Leedsistä kotoisin oleva kolmen lapsen isä on sanonut, että ei näe edes itse pallon menevän reikään, mutta hän tietää niin tapahtuneen.

– Minulla on kuudes aisti, että se oli mennyt sisään. Se oli surrealistista ja uskomaton tunne, kun ajattelen sitä nyt, Barrett kertoo Yorkshire Evening Postille.