90 Päivää morsiamena -sarjan Big Ed kummastui – kihlatulla salattu lesbosuhde?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintynyt Big Ed, eli Ed Brown, on Yhdysvaltojen San Diegosta kotoisin oleva pienikokoinen mies. Ed on löytänyt rakkauden ja kihlautunut Elizabeth “Liz” Woods -nimisen naisen kanssa. Nyt paljastui, että Lizillä on ollut aiemmin luultavasti suhde naisen kanssa.

TLC:n esittämässä jaksossa nähtiiin, kuinka Ed ja Liz viettivät kihlajaisiaan. Paikalla oli myös Lizin entinen työkaveri. Ed huomasi naisten välillä omituisen jännitteen ja halusi selvittää asiaa. Humalassa ollut Liz suuttui ja käski Ediä painumaan helvettiin. Sen jälkeen nainen lähti ravintolasta pois. Ed yritti tavoittaa häntä ja sai Lizin lopulta puhelimen päähän.

– Ennen kuin tiedän kaiken, mitä minun on tiedettävä sinusta, en voi mennä naimisiin kanssasi. Jätä sormus, pakkaa tavarasi ja muuta pois. Et ole valmis menemään naimisiin, Ed sanoi Lizille.