Mark Wahlberg muutti pois Hollywoodista – haluasi lapset turvallisempaan paikkaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tähti Mark Wahlberg on tehnyt saman, mitä moni muukin perheenisä on tehnyt ympäri maailmaa nykyisessä tilanteessa. Nyt 51-vuotias näyttelijä asettaa perheensä etusijalle.

Wahlberg paljasti muuttaneensa perheensä pois ylellisestä 90 miljoonan dollarin arvoisesta Kalifornian kartanosta pyrkiäkseen parempaan elämään. Hän muutti perheineen Nevadaan, Summerlinin kaupunkialueelle. Wahlbergillä on neljä lasta.

– Jotta voisin tarjota lapsilleni paremman elämän ja seurata sekä toteuttaa heidän unelmiaan, olipa kyseessä sitten tyttäreni ratsastajana, poikani koripalloilijana tai nuorempi poikani golfaajana, tämä oli meille paljon järkevämpää, hän kertoi The Talk -ohjelmassa.