Kun leluja on jo tarpeeksi – tässä suuri lahjaidealista lapsille

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Monet perheet tuskailevat jo nyt lelujen määrän kanssa, kun lastenhuoneen siivoaminen tarvitsisi puskutraktorin tai kokonaan oman tilan pelkästään leluille. Lapsille voi antaa lahjaksi myös elämyksiä tai panostaa hänen harrastukseensa. Tällöin lahja on oikeasti hyödyllinen ja siitä voi olla iloa pitkään. Uudet lelut saattavat unohtua muutaman viikon jälkeen.

Hanki lapselle taikurikurssi, koottava pienoismalli, tiedepaketti, lahjakortti keilaukseen, kitara ja virtuaaliset soittotunnit, taidemaalarin setti tai museokortti. Vaikka ipanat kuinka toivovat krääsää lahjaksi, tuottaa vuoden lehtitilaus tai sisäleikkipuiston kausikortti enemmän iloa. Elokuva- tai konserttiliput ovat aina suosittuja.

Lapset ovat onnellisia jo siitä, että he pääsevät viikonloppureissuun kummin luokse. Heille voi ostaa oman keittokirjan ja ruoanlaittotarpeet. Harrastusvälineet, kuten sukset, luistimet tai jokin instrumentti on varmasti mukava lahja, mikä voidaan hankkia isommalla porukalla. Karttapallo, kuulokkeet ja äänikirjatilaus tai oma kamera ovat lasten mieleen.