Ilmavoimien naisveteraani herutteli kuntosalilla – alushousut jäivät kotiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Instagram-malli Alysia Magen on tänä päivänä hyvin erilaisessa ammatissa kuin aiemmin. Hän on kerännyt Instagramissa yli 1,4 miljoonaa seuraajaa. Hän nousi julkisuuteen astuttuaan nyrkkeilykehään Blac Chynan kanssa. Hän on ollut fitnessmallina jo ammoisina aikoina.

Yhdysvaltojen ilmavoimissa palvellut Magen sai sotilasarvon alennuksen ryhdyttyään OnlyFans-malliksi. Nainen panostaa kehon ulkonäköön ja lihasvoimaan edelleen ja vierailee ahkerasti kuntosalilla. Viimeisin vierailu raudan pariin on tehty ilman pikkuhousuja. Tämä selviää naisen raottaessaan shortsien sisältöä peilille.

Alysia myi fitness-tuotteita sosiaalisessa mediassa ja hänellä oli yhdessä kuvassa yllään armeijan univormu. Tämä oli liikaa ja nainen rikkoi armeijan artiklaa. Kun yksi ovi sulkeutuu, niin toinen ovi avautuu. Alysia Magen työskentelee nyt kokopäiväisenä OnlyFans-mallina. Hän on markkinoinut takamuksensa olevan paras koko Yhdysvalloissa.