Mattu kurvikkaana somessa – muistatko tämän kaunottaren?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja esitteli taannoin suomalaisille värikkään ja vauhdikkaan persoonan, Mattun. Kurvikas ja vauhdikas luonnonlapsi suuntasi viettelysten saarelle Japen kanssa, mutta sittemmin suhde ajautui karille. Sittemmin hän alkoi seurustella samasta ohjelmasta tutun Joonaksen kanssa.

Nyt kurvikas kaunotar on kuvattu selfie-kuvaan näyttävästi punaisessa upeassa asussa, joka korosti varsinkin realitytähden uhkeaa etumusta. Mattu totesi kuvansa yhteydessä lyhyesti ”Nainen punaisissa”.

Mattu on käynyt Temptation Islandilla jo kaksi kertaa. Hän tarjosi ensimmäisellä Temptation Island Suomen vierailullaan katsojille hyvää viihdettä. Toinen vierailu saarelle kuitenkin floppasi, kun pari poistui nopeasti kuvauksista. Viime vuonna Mattu koki kovia, sillä hän sairasti koronan, mutta ehti toki nauttia vuodesta ja kuvata myös uutta televisiosarjaa.