Koominen tilanne videolle – halloween-koristeet säikäyttivät koiran

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Halloweenin alla etenkin Yhdysvalloissa monien kotien pihoille ilmestyy teemaan liittyviä koristeita. Joskus koristeet voivat jopa säikäyttää paitsi ihmisiä, myös lemmikkieläimiä.

TikTok-käyttäjä Lilly Flores julkaisi videon Maverick-koirastaan, joka reagoi halloween-koristeisiin koomisella tavalla. Labradorinnoutaja on jähmettynyt videolla paikoilleen mustia kissoja esittävien pihakoristeiden keskellä. Maverick pysyttelee paikoillaan hievahtamatta kuin patsas.

Maverickin erikoisen reaktioin epäiltiin johtuvan siitä, että se pelkää kissoja. Hunters Point Kennels -kenneliä johtava Justin McGill kertoi kuitenkin CNN-uutissivustolle eleen vaikuttavan ennemminkin metsästyskoirille tavanomaiselta osoittamiselta. Hänen mukaansa Maverickin hännän asento ei viitannut koiran olevan peloissaan.

@lilyyyyyyyannnn #labsoftiktok #maverick #halloween ♬ original sound – Lilly Flores