Kanye West haikailee Kim Kardashianin perään: ”Olen eronnut vain paperilla”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on myöntänyt julkisesti, että hän ei ole päässyt yli lastensa äidistä ja entisestä vaimonstaan Kim Kardashianista. Avioero astui voimaan viime vuonna, mutta Kanye on eronnut mielestään vain paperilla.

– En ole eronnut vielä siitä ajatuksesta, että olen hänen suojelijansa. Rakastan häntä, ja aion pitää hänestä huolta ikuisesti, Kanye West kertoi Piers Morganin Uncensored -ohjelmassa ja pitää eroa ainoastaan byrokraattisena toimena.

Kim Kardashianilla ja Kanye Westillä on neljä yhteistä lasta. Vanhin North West on jo yhdeksänvuotias, kun taas nuorin, Psalm, on vasta kolmen vanha. Pariskunta kommunikoi enää avustajiensa välityksellä, koska heidän välinsä ovat tulehtuneet räppärin julkisten sekoilujen vuoksi. Kanye West on aiheuttanut suuresti mediahuomiota tempauksillaan ja kommenteillaan muun muassa liittyen