Päästä varpaisiin tatuoitu aussikomistus katuu – haluaa kasvonsa takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen Ethan Bramble on nykyään 26-vuotias, mutta kirjoitimme hänestä ensimmäisen kerran nelisen vuotta sitten. Hän nousi kuuluisuuteen tatuointiensa ansiosta. Aikaisemmassa artikkelissamme hän vannoi, että ei lopeta tatuointien ottamista koskaan. Nyt hän on tullut toisiin aatoksiin.

Ethanilla on tätä nykyä pieni tytär ja mies on totaalisen kyllästynyt ulkonäkönsä vuoksi saamaansa arvosteluun. Hän on päättänyt poistattaa kasvoissaan olevat tatuoinnit laserilla.

– Tatutointien poistaminen on todella kivuliasta, mutta olen valmis kestämään sen tyttäreni vuoksi, Ethan kertoo.

Hän vaikuttaa erinomaiselta perheenisältä ja on aidosti läsnä lapsensa kanssa. Tatuointien poistaminen kestänee vuosia. Hänen ulkonäkönsä on jo muuttunut melkoisesti siitä, kun ensimmäisen kerran hänestä kirjoitimme. Hän aloitti ulkonäkönsä modifioimisen 11-vuotiaana ja tätä nykyä vartalosta on 98 prosenttia peitetty.