Nicki Minaj heruttelee kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rohkeista videoissaan ja kuvistaan tunnettu Nicki Minaj joutui äskettäin erikoiseen tilanteeseen, kun YouTube sensuroi hänen Likkle Miss Remix -musiikkivideonsa alle 18-vuotiailta. nyt hän syyttää YouTubea eräiden levy-yhtiöiden suosimisesta.

Interview-lehden numeron kannessa Nicki poseeraa erittäin näyttävästi siten, että hänen etumuksensa nousee kuin tarjottimelle. Kenellekään tuskin jää epäselväksi mitä ruumiinosansa Minaj haluaa kuvassa erityisesti esitellä.

– Voitteko kuvitella. He estivät videoni, mutta heillä on miljoona kertaa pahempaa materiaalia alustallaan. Näin he estävät ihmisiä menestymästä kun samaan aikaan myyvät mainoksia muille. Koska samat ihmiset jotka pyörittävät YouTubea makaavat joidenkin levy-yhtiöiden ja manageriyhtiöiden kanssa, Nicki Minaj raivosi somessa.