Läheltä piti -tilanne videolle – koira sytytti pizzalaatikon tuleen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Esineiden jättäminen vahtimatta keittiön liedelle voi olla lähtölaukaus katastrofille. Maailmalla on nähty useita tapauksia, joissa esimerkiksi ruoasta kiinnostuneet lemmikit ovat vahingossa aiheuttaneet tulipaloja.

Viraalina levinneellä yhdysvaltalaisvideolla todistetaan tilannetta, jollaisen moni saattaisi sivuuttaa epätodennäköisenä. Siinä keittiön liedelle on unohtunut lojumaan pizzalaatikko. Perheen Panda-niminen husky kiinnostuu laatikon sisällöstä ja laittaa vahingossa hellan päälle.

Pahvinen pizzalaatikko syttyy palamaan hellalla savun täyttäessä hiljalleen keittiötä. Asukkaan mukaan hän oli kuitenkin onneksi tapahtumahetkellä kotinsa kellarissa ja kuuli palohälyttimen äänen. Hän onnistui sammuttamaan palon ennen kuin mitään pahempaa ehti tapahtumaan.