Mikä kaunotar! Iina Kuustonen biksuissa kuin fitness-tähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme tannoin miten suosikkinäyttelijä Iina Kuustonen joutui ongelmiin Ivalo-sarjan kuvauksissa. Pääosan esittäjä Kuustonen teki suuren osan stunteistaan itse, mutta joutui samalla sairaalahoitoa vaatineeseen onnettomuuteen. Tilanteessa jumppanauha katkesi ja osui häntä silmään, jolloin hänet jouduttiin kiidättämään ensiapuun.

Nyt Kuustonen tähdittää Punttikomedia-elokuvaa, jonka roolityötä varten hänen piti niin sanotusti laittaa kroppaa likoon. Se kannatti, sillä nyt hänen vartalonsa on kuin suoraan fitness-kilpailuista. Iina julkaisi verkossa kuvan, jossa hän nostelee vihreissä biksuissa puntteja pukuhuoneessaan.

Ivalo-sarjan stunttien tekeminen oli onnettomuudesta huolimatta näyttelijän mieleen. Hän pääsi tappelemaan myös fyysisesti roolissaan.

– Oli mahtavaa saada tehdä suurin osa stunteistani itse! Myös tappelukohtaukset olivat hauskoja. Ne vaativat ihan oman ammattitaitonsa, jota on ollut kiinnostavaa treenata, Iina Kuustonen kertoi.