Grace Boorin kuva kertoo somesuosion salaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Somekaunotarten tuore tähti Grace Boor on yksi aikakautemme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mistä naruista vetää – kirjaimellisesti.

Nyt somekaunotar on poseerannut upeissa turkooseissa biksuissa, jotka olivat kuitenkin jääneet varsinkin yläosansa osalta aavistuksen pieneksi. Sellainen tuskin Gracea häiritsee, vaan kyse lienee ennemminkin tietoisesta valinnasta ja sosiaalisen median seuraajien miellyttämisestä.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.