Mies esittää kuollutta TikTok-videoilla – sai unelmaroolin rikossarjasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa voi nousta tähdeksi erikoisillakin tavoilla. Yhdysvaltojen Kentuckyssä asuva Josh Nalley julkaisee TikTokissa videoita, joissa hän esittää kuollutta. Hämmennystä herättäneet videot poikivat hänelle lopulta teemaan sopivan tv-roolin.

Ravintolapäällikkönä työskentelevä 42-vuotiaan miehen somessa julkaisemissa videoissa hän esittää elotonta hämmästyttävällä osaamisella. Hän on leikkinyt kuollutta niin metsien kätköissä, kotonaan kuin julkisillakin paikoilla. Joshin tilillä on jo reilusti yli 100 000 seuraajaa.

Nalley kertoi Louisville Courier Journal -lehdelle saaneensa idean TikTok-käyttäjältä, joka sai tulisia kastikkeita valmistavien yritysten huomion maistelemalla niitä videoillaan. Nalley päätteli voivansa herättää tuottantoyhtiöiden kiinnostuksen esittämällä elotonta ruumista. Lopulta idea toimi, ja CBS-yhtiö otti häneen yhteyttä.

Nalley sai roolin kuolleen ruumiin näytttelijänä CSI: Las Vegas -sarjassa. Hän matkusti kuvauksia varten Kaliforniaan, jossa hänet tietenkin ikuistettiin makaamassa elottoman näkäisenä Hollywoodin tähtikadulla.

 

@living_dead_josh

#foryoupage #fyp

♬ Inspiring Emotional Piano – Metrow Ar

@living_dead_josh

Tune in to the Season 2 premiere September 29th @csicbs #csivegas #cbs #dreamcometrue #goals #fyp #foryoupage

♬ Who Are You – The Who

@living_dead_josh

#fyp #foryoupage #csivegas

♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat