Kahdeksan miljoonan lottovoitto Espooseen: ”Mietin että onko tämä jotain pilaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaiset voivat nykyisin osallistua verkon kautta monenlaisiin lottoarvontoihin Suomen lisäksi myös rajojen ulkopuolella. Perinteisessä Veikkauksen Lotossa arvottiin lauantai-iltana yksi täysosuma kierroksella 43/2022. Jopa kahdeksan miljoonan euron suuruinen voittopotti meni Espooseen seitsemän oikein -rivin ansiosta.

– Tuli siinä ennen nukkumaanmenoa mieleen, että sehän oli lottoarvontailta. Mietin että mitenköhän kävi tällä kertaa. Kirjauduin pelitililleni ja katsoin niitä oikeita numeroita ja mietin, että voiko tämä olla tottakaan. Kaikki seitsemän numeroa oikein, onnellinen voittaja kuvaili Veikkauksen tiedotteessa.

– Viisi erillistä kertaa minä kävin sen tuloksen tarkistamassa. Mietin että onko tämä jotain pilaa, hän jatkoi.

Voittopotin saaja ei vielä tuoreeltaan osannut tehdä tarkkoja suunnitelmia rahoille. Hän kuitenkin kertoi aikovansa lahjoittaa osan rahoista läheisilleen ja hyviin tarkoituksiin. Netissä Veikkaus.fi-palvelussa rivinsä pelannut voittaja saa kahdeksan miljoonan pottinsa tililleen kolmen viikon karenssiajan jälkeen.