Heidi paljasti sheivauksensa tuloksen somessa – onko kuva jo liikaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ikoninen supermalli Heidi Klum on tehnyt muodin parissa pitkän ja näyttävän uran. Saksalaistähti aloitti mallinuransa jo 1990-luvun alussa, ja sittemmin hänet on nähty niin lukuisissa mainokssissa, muotilehtien kansissa kuin catwalkeillakin.

Heidi tunnetaan ympäri maailmaa poikkeuksellisen upeista halloween-asuistaan, mutta nyt hän on sekoittanut somea jo valmistautuessaan pukuunsa. Klum nimittäin julkaisi itsestään kuvan, jossa hän seisoo käytännössä alastomana kameran edessä paljastaen samalla sheivauksensa tulokset. Aika näyttää tulkitseeko Instagram kuvan liian rohkeaksi.

Heidi Klum meni vuonna 2019 naimisiin Tokio Hotel -yhtyeen laulajana parhaiten tunnetun Tom Kaulitzin kanssa. Saksalaismalli on ollut aikaisemmin naimisissa RnB-tähti Sealin kanssa. Klum on viime vuosina tullut tunnetuksi erityisesti Talent-sarjan amerikkalaisversion tuomarina.