Joy Corriganin bileasu kuin pari patalappua – ekologinen valinta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun Sports Illustrated -lehden vuosittaisen uimapukunumeron sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Ura on nousukiidossa, ja viime aikoina hän on noussut viihdemaailman kärkinimien joukkoon.

Nyt Corrigan on esitellyt asun, joka voisi hyvin olla ekologinen valinta. Se on nimittäin valmistettu parista hädin tuskin patalappua suuremmasta tilkuista, jotka peittävät vain hädin tuskin hänen intiimit ruumiinosansa. Eivätkä välttämättä koko iltaa.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.