Kendall Jennerin halloween-asu hämmästyttää – poseeraukselle jättisuosio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun Kardashianin julkkisperheen supermalli, 26-vuotias realityjulkkis Kendall Jenner, erosi taannoin koripalloilija Devin Bookerista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Eron syyksi kerrottiin toisistaan poikkeavat tulevaisuuden suunnitelmat.

Nyt Kendall on poseerannut hieman toisin kuin aiemmin ja toisin kuin monet kollegansa. Hän on nimittäin pukutunut kurkkuviipaleeksi. Kuvansa yhteydessä Kendall kertoo jakavansa ilmaisia hedelmiä ja vihanneksia.

Kendall Jenner ja Devin juhlivat taannoin yhdessä Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin häitä Italiassa, mutta pian sen jälkeen he päätyivät erilleen. Sisäpiiriläinen vihjasi, että Kendall oli se, joka yllytti eroon. Hän halusi tilaa, mutta toivoo, että he edelleen välittävät toisistaan ja saavat asiansa kuntoon.