50 Centin Seinäjoen keikka myöhästyi – sumu aiheutti ongelmia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen hiphop-tähti 50 Cent saapui marraskuun alussa Suomeen neljän keikan mittaisen kiertueen merkeissä. Kiertue alkoi Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella, jossa tosin syksyiset sääolosuhteet aiheuttivat hieman muutoksia aikatauluun.

50 Centin käyttämä yksityiskone ei kyennyt laskeuttumaan tiistaina Seinäjoen lentokentälle sankan sumun vuoksi. Kiertueen järjestäneen RH Entertatinmentin mukaan kone laskeutui Tampereelle. Esiintymisaikoja jouduttiin näin ollen siirtämään tunnin verran, ja 50 Cent nousi lavalle lopulta noin 22:30.

50 Cent in Finland Tour -kiertue jatkuu torstaina 3. marraskuuta Oulun Ouluhallissa. Perjantaina vuorossa on Turun Logomo ja lauantaina Kuopion Kuopio-halli. Lämmittelijöinä kiertueella toimivat suomalaiset räppärit Kube ja Sana. Kuopiossa mukana on myös rap-rock-yhtye Mouhous.