Matthew Perrylla nolo ensimmäinen sänkykokemus – suoritus meni pieleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Frendit-sarjasta tunnettu näyttelijä Matthew Perry on myöntänyt olevansa alkoholisti. Mies ei aiemmin ymmärtänyt asiaa, mutta jälkikäteen ajateltuna ymmärtää alkoholin pilanneen monta merkityksellistä hetkeä hänen elämässään. Esimerkkinä hän kertoo ensimmäisen intiimin sänkykokemuksensa naisen kanssa.

Omaelämäkerran julkaissut Matthew Perry muistelee Friends, Lovers and the Big Terrible Thing -nimisessä teoksessa tilannetta, kun hän yritti harrastaa ensimmäisen kerran elämässään sänkyhommia. Kanadalaissyntyinen Perry oli ollut teini-ikäinen ja tavannut ex-tyttöystävänsä Tricia Fisherin 80-luvulla. Hän oli nauttinut kuusi olutta rohkaisuryyppynä.

Perry muistelee noloa tilannetta, kun ei saanut humalatilansa vuoksi sukuelintään seisomaan. Hän oli juonut alkoholia jo pari vuotta säännöllisesti, eikä ymmärtänyt sen vaikuttavan hänen genitaalialueisiinsa niin voimakkaasti. Häntä hävetti, mutta Perry kehuu Trician suhtautuneen asiaan kauniin ymmärtäväisesti.

Perry luuli olleensa impotentti, vaikka vika oli ainoastaan liiallisessa päihteidenkäytössä. Mies on sittemmin paljastanut juoneensa päivittäin neljäsosapullollisen vodkaa ja syöneen siihen päälle 55 tablettia Vicodinia, mikä on puolisynteettinen opioidi.