Tahkon huipun maisemahotelli valmistuu syksyllä 2023 – perustukset ovat jo valmiina

Matkailu · Terhi Piiroinen

Tahkon huipulle rakennettavan maisemahotellin ja metsäkylpylän rakennustyöt ovat käynnistyneet. Tarvittavat infrarakenteet sekä hotellin päärakennuksen ja siihen liittyvän kylpylän perustukset ovat jo valmiita. Päärakennuksen seinäelementtien pystytys alkaa pian.

Päärakennuksen ja kylpylän sisätyöt tehdään tulevana talvena. Majoitustiloina toimivien erillisten huoneistojen työt alkavat keväällä 2023. Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan kymmenen huoneistoa. Maisemahotelli otetaan käyttöön syksyllä 2023. Kaikista huoneistoista pääsee ovelta suoraan rinteeseen.

– Alkuperäisiin aikatauluihin tai suunnitelmiin ei ole tullut muutoksia. Työt ovat edenneet jopa odotettua paremmin ja nopeammin. Rakennuspaikkakin osoittautui ennakoitua helpommaksi, kertoo hotellia rakentavan Panorama Resort Oy:n yrittäjä Harri Jokela.