Carmen Electran härski poseeraus someen: ”Näetkö alienin?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla miesten päiväuneksi muodostunut Carmen Electra tunnetaan muun muassa Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehden sivuilta. Erityisesti 1990-luvulla miljoonien miesten päiväunien kohteena ollut tähti liittyi taannoin verkkopalveluun, jossa hän kykenee rahastamaan seuraajiaan rohkeilla kuvilla.

Äskettäin Electra kertoo olleensa aikoinaan yksi alkuperäisistä Pussycat Dollseista. Carmen on toki ilman yhtyettäkin muodostunut maailmanlaajuisesti tunnetuksi kaunottareksi, joka kääntää yhä edelleen katseita minne meneekin. Tällä kertaa hän säväyttää varsinkin miespuolisia seuraajiaan treenikuvilla, joissa kaunotar nähdään myös tavallista härskimmässä asennossa. Jalassaan hänellä on hopeiset saappaat, joten kyse tuskin lienee treeneistä.