Grace Boor keikisteli rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa suosiota kasvattava Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mistä naruista vetää – kirjaimellisesti.

Nyt Boor on poseerannut näyttävästi rantavedessä, jossa hän keikisteli erittäin niukoissa biksuissa. Asu oli kuin merkittävästi vähemmän povekkaalle kantajalle suunniteltu, sillä se onnistui hädin tuskin peittämään kriittisimmät ruumiinosat.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.