Helsinkiläisen elokuvateatterin listalla yli 30 viiniä – elokuvia ja nautintoja

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin Punavuoreen avataan 18. marraskuuta Suomen oloissa harvinaislaatuinen elokuvatteatteri. Merikorttelissa toimintansa aloittava Riviera Punavuori satsaa tunnelmaan ja tarjoiluun. Tarjolla on näytösten aikana nautittavia ruokia ja viinejä.

Riviera Punavuori on jatkoa vuodesta 2016 saakka toimineelle Kallion Rivieralle. Punavuoren teatteri on Rivieran omistajien Atte Laurilan ja Hanna Hynysen mukaan Kallion toimipistettä isompi mutta samalla intiimimpi. Sen kahdessa salissa on noin 30 paikkaa.

– Luvassa on leffabrunsseja, sing-along-näytöksiä, toiveklassikoita ja keikkataltiointeja, Hynynen kertoo tiedotteessa.

Riviera toimii samaan aikaan ravintolana ja elokuvateatterina. Laajan keittiön ja ravintolasalin ansiosta myös erilaisten leffaherkkujen ja juomien valikoima on laaja. Valikoimissa tulee olemaan jopa yli 30 viiniä.